Klein Épületgépészet

Köszönjük érdeklődésüket vállalkozásunk iránt! A GyorsSzolgálat egy Budapesten és környékén működő vállalkozás, amely széleskörű épületgépészeti szolgáltatásokat nyújt magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

 

Klein ép-gép

Klein épületgépészet

A Klein épületgépészet cégünk jelenlegi formájában 2016 óta üzemel. Fő profilunk a légkondicionálók, folyadék hűtők és hőszivattyúk javítása, karbantartása és tisztítása gyorsszolgálat formájában. Emellett vállaljuk légkondicionálók és hőszivattyúk telepítését, beszerelését rövid határidővel.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között megtalálható a klíma javítás, a fűtés szerelés,  valamint a gázkészülék szerelés. Munkánk során mindig törekszünk a pontosságra, a megbízhatóságra és az ár/teljesítmény arányban a költséghatékony megoldásokra.

 

Pontosság, megbízhatóság

Tevékenységünk során törekszünk a pontosságra, a megbízhatóságra és ár/teljesítmény arányban a költséghatékony megoldásokra.

Elsődleges számunkra, hogy Önnek gyors és korrekt segítséget nyújtsunk úgy, hogy később is újra minket bízzon meg, amikor szerelőkre, szakemberekre van szüksége.

Legyen szó akár egy kisebb javításról, mint például csaptelep szerelése vagy egy nagyobb projektről, mint például fűtés korszerűsítésről.

Legyen az éjszakai kiszállás, vagy akár ünnepnap, a nap bármely szakában a hét minden napján bármikor hívhatja a GyorsSzolgálatot!

Fő profilunk a gázkészülék javítás, gázszerelés, fűtésszerelés, klíma szerelés, illetve a vízszerelés. A GyorsSzolgálat ügyfelei között megtalálhatók magánszemélyek, cégek, közületek egyaránt.

Minőség

Munkánkat mindig az ügyfeleink igényeire szabjuk, és minden esetben a legjobb minőséget kínáljuk. Családias hangulatú kis létszámú csapatunknak köszönhetően rugalmasak vagyunk és rövidebb határidővel is vállalunk munkát. A munkafelvétel minden esetben telefonos egyeztetéssel történik, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül számíthatnak ránk.

 

Klein Épületgépészet

Klíma és kazán szereléshez hívjon minket bizalommal!

Csapatunk professzionális klíma szolgáltatásokat nyújt Budapesten és környékén. Az általunk végzett klíma javítás, karbantartás, tisztítás, töltés és szerelés mind garanciával és alacsony áron érhető el. 20+ év szakmai tapasztalatunkkal, megbízható és gyors szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy Ön elégedett legyen a klímaszolgáltatásunkkal. 

Scroll to Top